Varsler: Slå av lyd og vibrasjon

Når du slår av lyd og vibrasjon, er varsler fra YouTube-appen til telefonen lydløse i en bestemt tidsperiode hver dag. All lyd og vibrasjon er som standard slått av mellom klokken 22.00 og 08.00, men du kan tilpasse starttiden og sluttiden. Denne funksjonen er tilgjengelig på versjon 13.16 og nyere av YouTube-appen på mobiltelefoner.

Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig på mobiltelefoner, ikke nettbrett.

Slik tilpasser du og slår av/på varsellyder og vibrasjoner:

1. Trykk på profilbildet ditt   .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Varsler
  4. Slå av eller på Slå av lyd og vibrasjon.
  5. Trykk på Slå av lyd og vibrasjon for å velge ønsket start- og sluttid.
Merk: Du får YouTube-varsler selv når lyd og vibrasjon er slått av. Alle varsler om videoopplastinger er lydløse som standard.