Varsler: Slå av lyd og vibrasjon

Når du slår av lyd og vibrasjon, er varsler fra YouTube-appen til telefonen lydløse i en bestemt tidsperiode hver dag. All lyd og vibrasjon er som standard slått av mellom klokken 22.00 og 08.00, men du kan tilpasse starttiden og sluttiden. Denne funksjonen er tilgjengelig på versjon 13.16 og nyere av YouTube-appen på mobiltelefoner.

Slik slår du av/på og tilpasser varsler, lyd og vibrasjon:
  1. Trykk på kontoikonet ditt
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Trykk på Varsler
  4. Trykk på Slå av lyd og vibrasjon.
  5. Velg ønsket starttid og sluttid.
Merk: Du kommer fortsatt til å motta alle YouTube-varsler selv når lyd og vibrasjon er slått av. Alle videoopplastingsvarsler er lydløse som standard.