Ilmoitukset: äänien ja värinän poistaminen käytöstä

Äänien ja värinän poistaminen käytöstä varmistaa, että YouTube-sovellus lähettää ilmoitukset puhelimeesi äänettömästi tiettynä aikoina. Oletuksena kaikki äänet ja värinät ovat poissa käytöstä klo 22.00–8.00, mutta voit myös muokata alkamis- ja päättymisaikaa. Tämä toiminto on saatavana matkapuhelimissa YouTube-sovelluksen versiosta 13.16 eteenpäin.

Näin voit laittaa ilmoitusäänet ja värinän päälle tai pois päältä ja muokata asetuksia:
  1. Napauta profiilikuvaasi
  2. Valitse Asetukset  .
  3. Napauta Ilmoitukset
  4. Laita Poista äänet ja värinät käytöstä päälle tai pois päältä.
  5. Napauta Poista äänet ja värinät käytöstä ja valitse haluamasi alkamis‑ ja päättymisaika.
Huom. Saat edelleen kaikki YouTube-ilmoitukset, vaikka äänet ja värinä on laitettu pois päältä. Videoiden latausilmoitukset lähetetään oletuksena äänettömästi.