Underretninger: Deaktiver lyde og vibrationer

Deaktivering af lyde og vibrationer sikrer, at underretninger fra YouTube-appen sendes lydløst til din telefon hver dag i den angivne tidsperiode. Som standard vil alle lyde og vibrationer være deaktiveret mellem kl. 22.00 og 08.00, men du kan tilpasse start- og sluttidspunkterne. Denne funktion er tilgængelig i version 13.16 og nyere versioner af YouTube-appen på mobiltelefoner.

Sådan aktiverer, deaktiverer eller tilpasser du lyde og vibrationer ved notifikationer:
  1. Tryk på dit profilbillede
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Notifikationer
  4. Slå Deaktiver lyde og vibrationer til eller fra.
  5. Tryk på Deaktiver lyde og vibrationer for at vælge dit ønskede starttidspunkt og sluttidspunkt.
Bemærk! Du får stadig alle YouTube-notifikationer, også når lyde og vibrationer er slået fra. Alle notifikationer om upload af videoer sendes lydløst som standard.