Underretninger: Deaktiver lyde og vibrationer

Deaktivering af lyde og vibrationer sikrer, at underretninger fra YouTube-appen sendes lydløst til din telefon hver dag i den angivne tidsperiode. Som standard vil alle lyde og vibrationer være deaktiveret mellem kl. 22.00 og 08.00, men du kan tilpasse start- og sluttidspunkterne. Denne funktion er tilgængelig i version 13.16 og nyere versioner af YouTube-appen på mobiltelefoner.

Sådan deaktiverer/aktiverer og tilpasser du lyde og vibrationer til underretninger:
  1. Tryk på dit kontoikon
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Underretninger
  4. Tryk på Deaktiver lyde og vibrationer.
  5. Vælg det ønskede starttidspunkt og sluttidspunkt.
Bemærk: Du vil stadig modtage alle YouTube-underretninger, også når lyde og vibrationer er deaktiveret. Alle underretninger om upload af video sendes som standard lydløst.