Notificacions: desactivar sons i vibracions

Pots desactivar els sons i les vibracions de les notificacions de l'aplicació YouTube per silenciar-les durant un període de temps concret cada dia. De manera predeterminada, els sons i les vibracions es desactiven entre les 22:00 i les 8:00, però pots personalitzar-ho. Aquesta funció està disponible als telèfons mòbils amb la versió 13.16 de l'aplicació YouTube o versions posteriors

Per personalitzar i activar o desactivar els sons i les vibracions de les notificacions, segueix aquests passos:
  1. Toca la icona del teu compte
  2. Toca Configuració
  3. Toca Notificacions
  4. Toca Desactiva els sons i les vibracions.
  5. Selecciona l'hora d'inici i de finalització que vulguis.
Nota: encara que desactivis els sons i les vibracions, continuaràs rebent totes les notificacions de YouTube. De manera predeterminada, se silenciaran totes les notificacions de pujades de vídeo que rebis.