Meldingen: geluiden en trillingen uitschakelen

Als je geluiden en trillingen uitschakelt, worden meldingen van de YouTube-app stil naar je telefoon verzonden gedurende een bepaalde periode van de dag. Standaard worden alle geluiden en trillingen uitgeschakeld tussen 22:00 en 8:00 uur, maar je kunt de begin- en eindtijd aanpassen. Deze functie is beschikbaar in versie 13.16 en hoger van de YouTube-app op mobiele telefoons.

Zo zet je meldingsgeluiden en -trillingen aan of uit en pas je ze aan:
  1. Tik op je profielfoto
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Meldingen.
  4. Zet Geluiden en trillingen uitzetten aan of uit.
  5. Tik op Geluiden en trillingen uitzetten en kies de gewenste begin- en eindtijd.
Opmerking: Je krijgt nog steeds alle YouTube-meldingen, zelfs als geluiden en trillingen uitstaan. Alle meldingen over video-uploads worden standaard stil verstuurd.