Aviseringar: schemalagd sammanfattning

I den schemalagda sammanfattningen kombineras alla pushmeddelanden du skulle ha fått under dagen från YouTube-appen och du får istället en daglig sammanfattning. Du kan ställa in en särskild tid du vill få den schemalagda sammanfattningen. Den här funktionen är tillgänglig i versionen 13.16 eller senare av YouTube-appen på mobiler.

Obs! I den schemalagda sammanfattningen kombineras alla pushmeddelanden, bland annat aviseringar om livestreamar, uppladdningar och kommentarer. Om du aktiverar den här funktionen kanske du inte ser en livestream förrän den har avslutats.

Den schemalagda sammanfattningen är ”inaktiverad” som standard.

Så här aktiverar och anpassar du aviseringarna för schemalagd sammanfattning:

1. Tryck på kontoikonen
  2. Tryck på Inställningar
  3. Tryck på Aviseringar.
  4. Tryck på Schemalagd sammanfattning.
  5. Välj önskad Leveranstid.

Om du klickar på aviseringen för din schemalagda sammanfattning öppnas fliken Aktivitet så att du kan titta på din lista över den senaste dagens aviseringar. Läs mer om hur du hanterar dina aviseringar här