Varsler: fast sammendrag

I det faste sammendraget kombineres alle de daglige pushvarslingene du mottar fra YouTube-appen i løpet av en dag, slik at du bare får ett varsel med et sammendrag. Du kan angi et bestemt tidspunkt du vil motta det faste sammendraget på.

Merk: I det faste sammendraget kombineres alle pushvarslingene, inkludert varsler om direktesendinger, opplastinger og kommentarer. Aktivering av denne funksjonen innebærer at du kanskje ikke får sett en direktesending før etter at den er over.

Det faste sammendraget er slått av som standard.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig på mobiltelefoner, ikke nettbrett.

Slik slår du på og tilpasser det faste sammendraget for varslene dine:

1. Trykk på profilbildet ditt
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Trykk på Varsler.
  4. Trykk på Fast sammendrag.
  5. Trykk for å tilpasse ønsket leveringstidspunkt.

Her kan du finne ut mer om hvordan du administrerer varslene dine.