Varsler: fast sammendrag

Det faste sammendraget kombinerer alle daglige pushvarsler du mottar fra YouTube-appen i løpet av en dag, og sender deg bare ett sammendragsvarsel i stedet. Du kan angi et bestemt tidspunkt du vil motta det faste sammendraget på. Denne funksjonen er tilgjengelig på versjon 13.16 og nyere av YouTube-appen på mobiltelefoner.

Merk: Det faste sammendraget kombinerer alle pushvarsler, inkludert varsler om direktesendinger, opplastinger og kommentarer. Aktivering av denne funksjonen innebærer at du kanskje ikke får sett en direktesending før etter at den er over.

Det faste sammendraget er slått av som standard.

Slik slår du på og tilpasser det faste sammendraget for varslene dine:

1. Trykk på kontoikonet ditt
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Trykk på Varsler.
  4. Trykk på Fast sammendrag.
  5. Velg ønsket leveringstidspunkt.

Når du trykker på Fast sammendrag-varselet, blir du sendt til Aktivitet-fanen, der du kan se en liste over varsler fra den siste dagen. Finn ut mer her om hvordan du administrerer varslene dine.