Meldingen: dagelijkse samenvatting

De dagelijkse samenvatting combineert alle pushmeldingen die je normaal gesproken in de loop van de dag van de YouTube-app ontvangt. Je ontvangt niet de hele dag door meldingen, maar slechts één keer per dag een melding met je dagelijkse samenvatting. Je kunt een specifieke tijd instellen waarop je je dagelijkse samenvatting wilt ontvangen. Deze functie is beschikbaar in versie 13.16 en hoger van de YouTube-app op mobiele telefoons.

Opmerking: De dagelijkse samenvatting combineert alle pushmeldingen, inclusief meldingen over live streams, uploads en reacties. Wanneer je deze functie inschakelt, zie je live streams mogelijk pas nadat ze zijn afgelopen.

De dagelijkse samenvatting is standaard uitgeschakeld.

Je kunt je dagelijkse samenvatting van meldingen als volgt inschakelen en aanpassen:

1. Tik op je accountpictogram
  2. Tik op Instellingen
  3. Tik op Meldingen.
  4. Tik op Dagelijkse samenvatting.
  5. Selecteer het gewenste leveringstijdstip.

Als je op de melding Dagelijkse samenvatting tikt, word je naar het tabblad Activiteit geleid. Daar kun je een lijst bekijken van de meldingen van de afgelopen dag. Hier vind je meer informatie over het beheer van je meldingen.