Ilmoitukset: ajoitettu yhteenveto

Ajoitettu yhteenveto kokoaa kaikki päivän aikana sinulle lähetettävät YouTube-sovelluksen ilmoitukset yhdeksi yhteenvedoksi, jonka saat valitsemanasi ajankohtana kerran päivässä.

Huom. Ajoitettu yhteenveto yhdistää kaikki push-ilmoitukset esimerkiksi striimeistä, latauksista ja kommenteista. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, et välttämättä näe striimiä livenä.

Ajoitettu yhteenveto on oletuksena poissa käytöstä.

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Näin laitat ilmoitusten ajoitetun yhteenvedon päälle ja muokkaat sitä:

1. Napauta profiilikuvaasi
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Ilmoitukset.
  4. Valitse Ajoitettu yhteenveto.
  5. Valitse haluamasi toimitusaika napauttamalla.

Lue lisää ilmoitusten muokkaamisesta täältä.