Ilmoitukset: ajoitettu yhteenveto

Ajoitettu yhteenveto kokoaa kaikki päivän aikana sinulle lähetettävät YouTube-sovelluksen ilmoitukset yhdeksi yhteenvedoksi, jonka saat valitsemanasi ajankohtana kerran päivässä.

Huom. Ajoitettu yhteenveto yhdistää kaikki push-ilmoitukset esimerkiksi striimeistä, latauksista ja kommenteista. Jos otat sen käyttöön, et välttämättä näe striimiä livenä.

Ajoitettu yhteenveto on oletuksena pois päältä.

Näin laitat ilmoitusten ajoitetun yhteenvedon päälle ja muokkaat sitä:

1. Napauta profiilikuvaasi
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Ilmoitukset.
  4. Valitse Ajoitettu yhteenveto.
  5. Valitse haluamasi toimitusaika napauttamalla.

Lisätietoja ilmoitusten muokkaamisesta on täällä.