Ilmoitukset: ajoitettu yhteenveto

Ajoitettu yhteenveto kokoaa kaikki päivän aikana sinulle lähetettävät YouTube-sovelluksen ilmoitukset yhdeksi yhteenvedoksi, jonka saat valitsemanasi ajankohtana kerran päivässä. Tämä ominaisuus on käytettävissä YouTube-sovelluksen versiossa 13.16 ja uudemmissa puhelimilla.

Huom. Ajoitettu yhteenveto yhdistää kaikki push-ilmoitukset esimerkiksi striimeistä, latauksista ja kommenteista. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, et välttämättä näe striimiä livenä.

Ajoitettu yhteenveto on oletuksena poissa käytöstä.

Voit ottaa ilmoitusten ajoitetun yhteenvedon käyttöön ja muokata sitä seuraavasti:

1. Napauta tilikuvaketta
  2. Valitse Asetukset
  3. Valitse Ilmoitukset.
  4. Valitse Ajoitettu yhteenveto.
  5. Valitse haluamasi toimitusaika.

Ajoitettu yhteenveto ‑ilmoituksen napauttaminen avaa Tapahtumat-välilehden, jolla voit tarkastella kuluneen päivän ilmoituksia. Lisätietoja ilmoitusten hallinnoinnista on täällä