Notifikationer: Planlagt oversigt

Den planlagte oversigt kombinerer alle daglige push-notifikationer, som du har modtaget i løbet af dagen fra YouTube-appen, og sender dig i stedet kun én daglig sammenfatning. Du kan angive et bestemt tidspunkt for, hvornår du vil modtage din planlagte oversigt.

Bemærk! Den planlagte oversigt kombinerer alle push-notifikationer som f.eks. notifikationer om livestreams, uploads og kommentarer. Hvis du aktiverer denne funktion, kan du ikke se en livestream, før den er afsluttet.

Den planlagte sammenfatning er som standard "deaktiveret".

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Sådan aktiverer og tilpasser du din planlagte sammenfatning af notifikationer:

1. Tryk på dit profilbillede
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Notifikationer.
  4. Tryk på Planlagt oversigt.
  5. Tryk for at vælge, hvornår du vil modtage oversigten.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine notifikationer, her