Underretninger: Planlagt sammenfatning

Den planlagte sammenfatning kombinerer alle daglige push-meddelelser, som du har modtaget i løbet af dagen fra YouTube-appen, og sender dig i stedet kun én daglig sammenfatning. Du kan angive et bestemt tidspunkt for modtagelse af din planlagte sammenfatning. Denne funktion er tilgængelig i version 13.16 og nyere versioner af YouTube-appen på mobiltelefoner.

Bemærk! Den planlagte sammenfatning kombinerer alle push-meddelelser som f.eks. underretninger om livestreams, uploads og kommentarer. Hvis du aktiverer denne funktion, kan du ikke se en livestream, før den er afsluttet.

Den planlagte sammenfatning er som standard "slået fra".

Sådan aktiverer og tilpasser du dine underretninger om planlagt sammenfatning:

1. Tryk på dit kontoikon
  2. Tryk på Indstillinger
  3. Tryk på Underretninger.
  4. Tryk på Planlagt sammenfatning.
  5. Vælg det ønskede tidspunkt for levering.

Du kan gå til fanen Aktivitet for at se din liste over underretninger fra det seneste døgn ved at trykke på underretningen planlagt sammenfatning. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine underretninger her