Notificacions: resum programat

El resum programat combina totes les notificacions automàtiques de l'aplicació YouTube que rebries durant el dia i t'envia una única notificació amb un resum diari. Pots establir l'hora concreta en què vols rebre el resum programat.

Nota: el resum programat combina totes les notificacions automàtiques, incloses les notificacions de reproduccions en directe, pujades i comentaris. Si actives aquesta funció, és possible que no puguis veure les reproduccions en directe fins que no finalitzin.

El resum programat està desactivat de manera predeterminada.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Per activar i personalitzar el resum programat de notificacions:

1. Toca la teva foto de perfil
  2. Toca Configuració.
  3. Toca Notificacions.
  4. Toca Resum programat.
  5. Toca per personalitzar l'hora d'entrega.

Obtén més informació sobre com pots gestionar les notificacions.