Notificacions: resum programat

El resum programat combina totes les notificacions automàtiques de l'aplicació YouTube que reps durant el dia i t'envia una única notificació amb un resum diari. Pots establir l'hora en què vols rebre el resum programat. Aquesta funció està disponible als telèfons mòbils amb la versió 13.16 de l'aplicació YouTube o versions posteriors

Nota: el resum programat combina totes les notificacions automàtiques, incloses les notificacions de reproduccions en directe, pujades i comentaris. Si actives aquesta funció, és possible que no puguis veure les reproduccions en directe fins que no finalitzin.

El resum programat està desactivat de manera predeterminada.

Per activar i personalitzar el resum programat de notificacions, segueix aquests passos:

1. Toca la icona del teu compte
  2. Toca Configuració
  3. Toca Notificacions.
  4. Toca Resum programat.
  5. Selecciona l'hora d'entrega que vulguis.

En tocar la notificació del resum programat, se't redirigirà a la pestanya Activitat perquè puguis consultar la llista de notificacions del dia anterior. Obtén més informació sobre com pots gestionar les teves notificacions