Påminnelse om att ta en paus

Påminnelsefunktionen om att ta en paus innebär att du kan ställa in en påminnelse om att ta en paus när du tittar på videor. Påminnelsen innebär att videon pausas tills du tar bort den eller fortsätter spela upp videon. Den här funktionen är tillgänglig i version 13.17 eller senare av YouTube-appen på mobila enheter.

Obs! För användare på YouTube som är mellan 13 och 17 år är påminnelsen om att ta en rast som standard. För användare över 18 år är standardinställningen Av. Du kan ändra den här inställningen när som helst.
Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Ställa in påminnelsen om att ta en paus:

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Välj Allmänt.
  4. Flytta reglaget Påminn mig om att ta en paus till På  eller Av .
    • Om du aktiverar funktionen väljer du påminnelsefrekvens och trycker på OK.
Tips! Du kan även ställa in påminnelser om att ta en paus genom att klicka på din profilbild följt av Visningstid.

När du får en påminnelse kan du trycka på Stäng om du vill fortsätta titta på videon, eller på Inställningar för att redigera påminnelsefrekvensen eller aktivera eller inaktivera påminnelser.

Kom ihåg:

• Om du stänger appen, loggar ut, byter enhet eller pausar en video i mer än 30 minuter återställs timern.
  • När du tittar på videor offline eller castar från telefonen går inte timern.