Påminnelse om å ta en pause

Påminnelsen om å ta en pause er til for å minne deg på å ta pauser i videotittingen. Når påminnelsen dukker opp, settes videoen på pause frem til du avviser påminnelsen eller gjenopptar videoavspillingen. Denne funksjonen er tilgjengelig i versjon 13.17 og nyere av YouTube-appen på mobilenheter.

Merk: For YouTube-brukere mellom 13 og 17 år er påminnelsen om å ta en pause som standard angitt som «På». For brukere over 18 år er standardinnstillingen «Av». Du kan når som helst endre denne innstillingen.
Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Merk: Påminnelsen om å ta en pause er bare tilgjengelig på mobiltelefoner, ikke på nettbrett.

Angi påminnelsen om å ta en pause:

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Generelt.
  4. Slå bryteren ved siden av Minn meg på å ta pauser av eller på.
    • Hvis du slår den på, velger du hyppigheten for påminnelsene og trykker på OK.
Tips: Du kan også angi påminnelser om å ta en pause ved å trykke på profilbildet ditt etterfulgt av Seertid.

Når du får en påminnelse, kan du trykke på Avvis for å se videre på videoen. Du kan trykke på Innstillinger for å endre hyppigheten for påminnelsene eller slå påminnelsen av eller på.

Merk:

• Nedtellingen tilbakestilles dersom du lukker appen, logger av, bytter til en annen enhet eller setter videoen på pause i over 30 minutter.
  • Nedtellingen er ikke i gang når du ser på videoer uten nett eller caster fra telefonen.