Påminnelse om å ta en pause

Påminnelsen om å ta en pause er til for å minne deg på å ta pauser i videotittingen. Når påminnelsen dukker opp, settes videoen på pause frem til du avviser påminnelsen eller gjenopptar videoavspillingen. Denne funksjonen er tilgjengelig i versjon 13.17 og nyere av YouTube-appen på mobilenheter.

Påminnelsen om å ta en pause er slått av som standard.

Slik kan du tilpasse påminnelsen om å ta en pause:

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Generelt.
  4. Slå på Minn meg på å ta pauser.
  5. Velg hyppighet for påminnelser.
  6. Trykk på OK.

Når påminnelsen vises, kan du trykke på Avvis om du vil fortsette å se på videoen, eller du kan trykke på Innstillinger for å gå rett til Innstillinger-siden. På Innstillinger-siden kan du slå av påminnelsen eller endre hyppigheten for påminnelser.

Merk: Nedtellingen tikker og går bare når du ser på videoer på nettet på telefonen. Når du lukker en video eller setter den på pause, blir også nedtellingen satt på pause. Nedtellingen tilbakestilles dersom du lukker appen, logger av, bytter til en annen enhet eller setter videoen på pause i over 30 minutter. Nedtellingen er ikke i funksjon når du ser på videoer uten nett eller caster fra telefonen.