Herinnering om een pauze te nemen

Met de herinnering om een pauze te nemen kun je instellen dat je eraan wordt herinnerd een pauze te nemen als je video's bekijkt. Als de herinnering wordt getoond, wordt je video gepauzeerd totdat je de herinnering afwijst of het afspelen van de video hervat. Deze functie is beschikbaar in versie 13.17 en hoger van de YouTube-app op mobiele apparaten.

De herinnering om een pauze te nemen is standaard uitgeschakeld.

Je kunt de herinnering om een pauze te nemen als volgt aanpassen:

1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Algemeen.
  4. Schakel Herinner me eraan een pauze te nemen in.
  5. Selecteer je herinneringsfrequentie.
  6. Tik op OK.

Als de herinnering verschijnt, kun je op Afwijzen tikken om de video verder te bekijken. Je kunt ook op Instellingen tikken om naar de pagina Instellingen te gaan. Op de pagina Instellingen kun je de herinnering uitschakelen of de herinneringsfrequentie aanpassen.

Opmerking: De timer loopt alleen als je video's online bekijkt op je telefoon. Als je een video pauzeert of sluit, wordt de timer ook onderbroken. Als je de app sluit, uitlogt, van apparaat wisselt of een video langer dan dertig minuten pauzeert, wordt de timer gereset. Als je offline video's bekijkt of vanaf je telefoon cast, loopt de timer niet.