Herinnering om een pauze te nemen

Met de herinnering om een pauze te nemen kun je instellen dat je eraan wordt herinnerd een pauze te nemen als je video's bekijkt. Als de herinnering wordt getoond, wordt je video gepauzeerd totdat je de herinnering sluit of het afspelen van de video hervat. Deze functie is beschikbaar in versie 13.17 en hoger van de YouTube-app op mobiele apparaten.

Opmerking: Voor YouTube-gebruikers van 13 t/m 17 jaar staat de herinnering om een pauze te nemen standaard aan. Voor gebruikers van 18 jaar en ouder staat de herinnering standaard uit. Je kunt deze instelling altijd aanpassen.
Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Stel je herinnering om een pauze te nemen in:

1. Tik op je profielfoto .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Algemeen.
  4. Tik naast Herinner me eraan pauze te nemen op de schakelaar om de functie aan  of uit  te zetten.
    • Als je de schakelaar op Aan zet, stel je de herinneringsfrequentie in en tik je op OK.
Tip: Je kunt ook herinneringen om een pauze te nemen instellen door te tikken op je profielfoto  en dan Kijktijd.

Als de herinnering verschijnt, tik je op Sluiten om de video verder te bekijken of op Instellingen om de herinneringsfrequentie aan te passen of de herinnering aan of uit te zetten.

Houd rekening met het volgende:

• Als je de app sluit, uitlogt, van apparaat wisselt of een video langer dan 30 minuten pauzeert, wordt de timer gereset.
  • Als je offline video's bekijkt of vanaf je telefoon cast, loopt de timer niet.