Taukomuistutus

Voit muistuttaa itseäsi tauon pitämisestä videoiden katselun aikana Muistutus keskeyttää videon, kunnes suljet muistutuksen tai jatkat videon toistoa. Ominaisuus on käytettävissä YouTube-sovelluksen versiossa 13.17 ja uudemmissa mobiililaitteilla.

Huom.: 13–17-vuotiailla taukomuistutus on YouTubessa oletuksena päällä. Yli 18-vuotiaiden oletusasetus on pois päältä. Voit muuttaa asetusta milloin tahansa.
Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Huom. Taukomuistutus on saatavilla vain puhelimilla, ei tableteilla.

Taukomuistutuksen asettaminen:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Yleiset.
  4. Napauta Muistuta että pidän tauon ‑valitsin päälle tai pois päältä.
    • Jos olet laittamassa taukomuistutusta päälle, valitse muistutusväli ja napauta OK.
Vinkki: Voit asettaa taukomuistutuksen myös napauttamalla profiilikuvaasi ja sitten Katseluaika.

Kun muistutus aktivoituu, voit jatkaa videon katselua napauttamalla Ohita. Jos haluat muuttaa muistutusväliä tai laittaa muistutuksen päälle tai pois päältä, napauta Asetukset.

Hyvä muistaa

• Ajastin nollautuu, jos suljet sovelluksen, kirjaudut ulos, vaihdat laitetta tai keskeytät videon toiston 30 minuutin ajaksi.
  • Ajastin ei ole käynnissä, kun katsot videoita ilman nettiä tai striimaat sisältöä puhelimesta.