Taukomuistutus

Voit muistuttaa itseäsi tauon pitämisestä videoiden katselun aikana Muistutus keskeyttää videon, kunnes suljet muistutuksen tai jatkat videon toistoa. Ominaisuus on käytettävissä YouTube-sovelluksen versiossa 13.17 ja uudemmissa mobiililaitteilla.

Huom.: 13–17-vuotiailla taukomuistutus on YouTubessa oletuksena päällä. Yli 18-vuotiaiden oletusasetus on pois päältä. Kaikki käyttäjät voivat muuttaa asetusta milloin tahansa.

Taukomuistutuksen asettaminen:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Asetukset .
  3. Valitse Yleiset.
  4. Napauta Muistuta että pidän tauon ‑valitsin päälle  tai pois päältä .
    • Jos olet laittamassa taukomuistutusta päälle, valitse muistutusväli ja napauta OK.
Vinkki: Voit asettaa taukomuistutuksen myös napauttamalla profiilikuvaasi ja sitten Katseluaika.

Kun muistutus aktivoituu, voit jatkaa videon katselua napauttamalla Ohita. Jos haluat muuttaa muistutusväliä tai laittaa muistutuksen päälle tai pois päältä, napauta Asetukset.

Huomioitavaa:

• Ajastin on käynnissä vain katsoessasi videoita puhelimella verkkoyhteydellä.
  • Videon toiston keskeyttäminen tai videon sulkeminen pysäyttää ajastimen.
  • Ajastin nollautuu, jos suljet sovelluksen, kirjaudut ulos, vaihdat laitetta tai keskeytät videon toiston 30 minuutin ajaksi.
  • Ajastin ei ole käynnissä, kun katsot videoita ilman nettiä tai striimaat sisältöä puhelimesta.