Taukomuistutus

Voit asettaa itsellesi muistutuksen tauon pitämisestä videoiden katselusta. Muistutus keskeyttää videon, kunnes suljet muistutuksen tai jatkat videon toistoa. Voit valita muistutusvälin itse. Tämä ominaisuus on käytettävissä YouTube-sovelluksen versiossa 13.17 ja uudemmissa versioissa puhelimilla.

Taukomuistutus on oletuksena poissa käytöstä.

Voit ottaa taukomuistutuksen käyttöön ja valita muistutusvälin seuraavasti:

1. Napauta tilikuvaketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Yleinen.
  4. Valitse Muistuta että pidän tauon.
  5. Valitse haluamasi muistutusväli.

Kun saat muistutuksen, voit sulkea sen napauttamalla Sulje ja jatkaa videon katsomista, tai siirtyä Asetukset-sivulle napauttamalla Asetukset, jos haluat poistaa muistutuksen käytöstä tai vaihtaa muistutusväliä.

Huomautus: Ajastin on käynnissä vain katsoessasi videoita puhelimella verkkoyhteydellä. Videon toiston keskeyttäminen tai videon sulkeminen pysäyttää ajastimen. Jos suljet YouTube-sovelluksen, kirjaudut ulos, vaihdat tiliä, vaihdat laitetta tai keskeytät videon toiston 30 minuutin ajaksi, ajastin nollautuu. Kun katsot videoita offline-tilassa tai suoratoistat niitä puhelimestasi, ajastin ei ole käynnissä.