Taukomuistutus

Voit muistuttaa itseäsi tauon pitämisestä videoiden katselusta Muistutus keskeyttää videon, kunnes suljet muistutuksen tai jatkat videon toistoa. Tämä ominaisuus on käytettävissä YouTube-sovelluksen versiossa 13.17 ja uudemmissa versioissa mobiililaitteilla.

Taukomuistutus on oletuksena poissa käytöstä.

Taukomuistutuksen yksilöiminen:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Napauta Yleiset.
  4. Laita päälle Muistuta että pidän tauon.
  5. Valitse haluamasi muistutusväli.
  6. Valitse OK.

Kun saat muistutuksen, voit jatkaa videon katselemista valitsemalla Sulje tai siirtyä Asetukset-sivulle napauttamalla Asetukset.Asetukset-sivulla voit ottaa muistutuksen pois päältä tai vaihtaa muistutusväliä.

Huom. Ajastin on käynnissä vain katsoessasi videoita puhelimella verkkoyhteydellä. Videon toiston keskeyttäminen tai videon sulkeminen pysäyttää ajastimen.Jos suljet sovelluksen, kirjaudut ulos, vaihdat laitetta tai keskeytät videon toiston 30 minuutin ajaksi, ajastin nollautuu. Kun katsot videoita offline-tilassa tai suoratoistat niitä puhelimestasi, ajastin ei ole käynnissä.