Påmindelse om pause

Påmindelse om pause giver dig mulighed for at angive en påmindelse om at holde en pause, når du ser videoer. Påmindelsen sætter din video på pause, indtil du afviser den eller genoptager afspilningen af videoen. Denne funktion er tilgængelig i version 13.17 og nyere versioner af YouTube-appen på mobilenheder.

Bemærk! Påmindelsen om at holde en pause er slået "Til" som standard for YouTube-brugere på 13-17 år. Standardindstillingen for brugere på 18 år eller derover er slået "Fra". Du kan ændre denne indstilling når som helst.
Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Indstil en påmindelse om at holde en pause:

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Generelt.
  4. Ud for Mind mig om at holde en pause skal du trykke på kontakten for at skifte mellem Til og Fra .
    • Hvis du vælger at slå påmindelsen til, skal du vælge en hyppighed for den og derefter trykke på OK.
Tip! Du kan også indstille påmindelser om at holde en pause ved at trykke på dit profilbillede og så Tid set.

Når du får en påmindelse, kan du trykke på Afvis for at blive ved med at se en video. Du kan også trykke på Indstillinger for at redigere påmindelsens hyppighed eller slå den til eller fra.

Husk!

• Hvis du lukker appen, logger ud, skifter enhed eller sætter en video på pause i mere end 30 minutter, nulstilles timeren.
  • Når du ser offlinevideoer eller caster fra din telefon, kører timeren ikke.