Recordatori Fes una pausa

El recordatori Fes una pausa et permet configurar un recordatori per fer una pausa mentre mires vídeos. El recordatori posarà en pausa el vídeo fins que no l'ignoris o reprenguis la reproducció. Aquesta funció està disponible a la versió 13.17 i en versions posteriors de l'aplicació YouTube en dispositius mòbils.

Nota: per als usuaris de YouTube d'entre 13 i 17 anys, el recordatori Fes una pausa està definit com a Activat de manera predeterminada. Per als usuaris de 18 anys o més, l'opció de configuració predeterminada és Desactivat. Tots els usuaris poden canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.
Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Per configurar el recordatori Fes una pausa:

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració .
  3. Toca General.
  4. Al costat de Recorda'm que faci una pausa, toca l'interruptor per configurar el recordatori com a Activat o Desactivat .
    • Si l'actives, selecciona la freqüència del recordatori i toca D'ACORD.
Consell: també pots configurar el recordatori Fes una pausa tocant la teva foto de perfil i després Temps de visualització.

Quan reps un recordatori, pots tocar Ignora per continuar mirant el vídeo o bé Configuració per editar la freqüència del recordatori i activar-lo o desactivar-lo.

Informació important:

• Si tanques l'aplicació o la sessió, canvies de dispositiu o poses en pausa un vídeo durant més de 30 minuts, el temporitzador es restableix.
  • Quan mires vídeos sense connexió o emets contingut des del telèfon, el temporitzador no es posa en funcionament.