YouTube-mix

En YouTube-mix är en spellista som är skräddarsydd för dig och spelas upp utan uppehåll. Du hittar YouTube-mixar på följande ställen:

• I sökresultaten
  • På startsidan
  • På musikkort
  • Under Förslag på vissa visningssidor
Gillar du YouTube-mixen du lyssnar på? Lägg till den i avsnittet Spellistor i ditt Bibliotek  så kan du enkelt lyssna på den igen.

Obs! Det går inte att spara en mix om målgruppen för innehållet du tittar på har angetts som avsett för barn.

På en dator

• Lägg till en mix genom att klicka på högst upp till höger i mixen.
  • Ta bort en mix genom att klicka på högst upp till höger i mixen.

På en mobil enhet

Från startsidan:

Så här lägger du till en mix i biblioteket:

1. Tryck på Mer ”.
  2. Tryck på Lägg till i biblioteket  .

Från Mix-sidan:

• Tryck på Spara  under beskrivningen för att lägga till mixen i biblioteket. Tryck på Sparad  om du vill ta bort mixen från biblioteket.

Så här tar du bort en mix från biblioteket

1. Tryck på  Bibliotek .
  2. Tryck på mixen du vill ta bort.
  3. Tryck på Mer ” på panelen för spellistor.
  4. Tryck på Ta bort spellistan från biblioteket.