YouTube-miks

En YouTube-miks er en uendelig spilleliste som er skreddersydd for deg. Her finner du YouTube-mikser:

• i søkeresultater
  • på startsiden
  • på Musikk-overleggskort
  • i Foreslått-delen av enkelte videosider
​Liker du YouTube-miksen du hører på? Legg den til i «Spillelister»-delen av Bibliotek , så finner du enkelt frem til den senere.

Merk: Hvis innholdet er klassifisert som laget for barn, er det ikke mulig å lagre miksen.

På datamaskiner

• Slik legger du til en miks: Klikk på øverst til høyre i miksen.
  • Slik fjerner du en miks: Klikk på øverst til høyre i miksen.

På mobilenheter

Fra startsiden:

Slik legger du til en miks i biblioteket ditt:

1. Trykk på Mer ».
  2. Trykk på Legg til i biblioteket .

Fra Miks-siden:

• Under beskrivelsen trykker du på Lagre  for å legge til miksen i biblioteket ditt. Trykk på Lagret  for å fjerne miksen fra biblioteket.

Slik fjerner du en miks fra biblioteket ditt:

1. Trykk på  Bibliotek .
  2. Trykk på miksen du vil fjerne.
  3. Trykk på Mer » i spillelistepanelet.
  4. Trykk på «Fjern spillelisten fra biblioteket».