YouTube Mix

Een YouTube Mix is een non-stop playlist die op jou is afgestemd. Je vindt YouTube Mixes hier:

• In je zoekresultaten
  • Op Home
  • Op muziekkaarten
  • In het gedeelte Aanbevolen op bepaalde weergavepagina's
Vind je de YouTube Mix die je beluistert leuk? Voeg de Mix toe aan het gedeelte Playlists van je Bibliotheek  zodat je deze makkelijk nog eens kunt beluisteren.

Opmerking: Als de content die je bekijkt is ingesteld als gemaakt voor kinderen, kun je de Mix niet opslaan.

Op computers

• Zo voeg je een Mix toe: klik rechtsboven bij de Mix op .
  • Zo verwijder je een Mix: klik rechtsboven bij de Mix op .

Op mobiele apparaten

Op de homepage:

Zo voeg je een Mix toe aan je bibliotheek:

1. Tik op Meer ''.
  2. Tik op Toevoegen aan bibliotheek .

Op de pagina van de Mix:

• Tik onder de beschrijving op Opslaan  om de Mix toe te voegen aan je bibliotheek. Tik op Opgeslagen  om de Mix uit je bibliotheek te verwijderen.

Zo verwijder je een Mix uit je bibliotheek:

1. Tik op  Bibliotheek .
  2. Tik op de Mix die je wilt verwijderen.
  3. Tik in het playlistvenster op Meer ''.
  4. Tik op Playlist uit bibliotheek verwijderen.