YouTube-keurspel

'n YouTube-keurspel is 'n snitlys sonder onderbrekings wat vir jou aangepas is. Jy kan YouTube-keurspele kry:

• In soekresultate
  • In Tuis
  • Op Musiekkaarte
  • In die Voorstel-afdeling op sekere kykbladsye
​Geniet jy die YouTube-keurspel waarna jy luister? Voeg dit by die "Snitlyste"-afdeling van jou Biblioteek  sodat jy later maklik weer daarna kan luister.

Let wel: As die inhoud waarna jy kyk 'n gehoor het wat gestel is as gemaak vir kinders, sal die stoor van 'n Keurspel nie beskikbaar wees nie.

Op 'n rekenaar

• Om 'n Keurspel by te voeg: klik regs bo van die Keurspel op  .
  • Om 'n Keurspel te verwyder: klik regs bo van die Keurspel opgestoorde snitlys.

Op 'n mobiele toestel

Vanaf die tuisblad:

Om 'n Keurspel by jou biblioteek te voeg:

1. Tik op Meer '' .
  2. Tik op Voeg by biblioteek  .

Vanaf die Keurspel-bladsy:

• Tik onder die beskrywing op Stoor  om die Keurspel by jou biblioteek te voeg. Tik op Gestoor  om die Keurspel uit jou Biblioteek te verwyder.

Om 'n Keurspel uit jou biblioteek te verwyder:

1. Tik op  Biblioteek  .
  2. Tik op die Keurspel wat jy wil verwyder.
  3. Tik op Meer '' op die snitlyspaneel.
  4. Tik op "Verwyder snitlys uit Biblioteek."