Emnekontekst i infopanelet

Bemærk! I forbindelse med udbruddet af coronavirussygdom (COVID-19) kan du muligvis se infopaneler med links til flere oplysninger om COVID-19 eller oplysninger om vacciner mod COVID-19. Nogle steder vil du se oplysninger om COVID-19 eller oplysninger om vacciner mod COVID-19 på lokale sprog med links til lokale kilder, f.eks. sundhedsministerier og centre for sygdomsbekæmpelse.

Når du søger efter eller ser videoer om emner, der ofte gøres til genstand for misinformation, f.eks. månelandingen, så vises der muligvis et infopanel øverst i søgeresultaterne eller under en video, du er i gang med at se.

Infopanelerne indeholder grundlæggende baggrundsoplysninger fra uafhængige tredjepartspartnere for at give mere kontekst om et emne. Hvis du vil have flere oplysninger, linker panelerne også til tredjepartspartnerens website.

Disse infopaneler vises, uanset hvilke meninger eller perspektiver der kommer til udtryk i en video.

Infopaneler er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande/regioner. Vi arbejder på at gøre infopaneler tilgængelige i flere lande/regioner.

Infopanelerne har ingen indflydelse på beslutninger om indtægtsgenerering. Få flere oplysninger om vores retningslinjer for annoncørvenligt indhold.

Feedback

YouTube hverken godkender eller står bag de oplysninger, der vises i infopanelerne på YouTube. Hvis du er uenig i oplysningerne i en bestemt artikel, kan du kontakte ejeren af det website, der har udgivet artiklen. Hvis du ser et infopanel, der er i strid med vores retningslinjer for fællesskabet, kan du sende os feedback.