Ändra inställningar för språk eller plats

Du kan välja språk och plats på YouTube på datorn och mobilwebben, och välja plats i YouTube-appen. Språkinställningarna ändrar texten som visas medan platsen påverkar vilka typer av videor som rekommenderas och är populära.*

YouTube erbjuder språk- och innehållsinställningar för alla länder och språk där YouTube lanseras. Dessutom utökar vi hela tiden möjligheterna för produkten att nå fler användare. Om du inte hittar ditt språk eller land väljer du det alternativ som lämpar sig bäst för dina behov och intressen.

Om YouTube inte hittar ditt land är USA standardinställningen för plats.

*I Indien ändrar språkinställningarna även vilka videor som visas på startsidan och sidan Populärt.

Du kommer åt olika språk- och platsalternativ via kontoikonen .

1. Välj kontoikonen .

2. Klicka på Språk eller Plats.

3. I rullgardinsmenyn väljer du det språk eller den plats du vill använda.

Språkinställningarna för YouTube gäller på hela webbplatsen men videorna visas på originalspråk. Eftersom de sparas i webbläsaren måste du återställa dem om du rensar cacheminnet och cookies.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Ändra språk för e-postmeddelanden

Dina e-postmeddelanden från YouTube visas på standardspråket för ditt land. Om du har ändrat dina språkinställningar för YouTube kan du ändra e-postinställningarna så att de matchar:

1. Öppna e-postinställningarna.

2. Rulla ned till Språkinställning om du vill ändra språk för e-postaviseringar.