Endre språk- eller stedsinnstillinger

Du har mulighet til å velge språk og sted på YouTube på datamaskinen og i mobilnettleseren. Du kan også velge sted i YouTube-mobilappen. Språkinnstillingene endrer teksten du ser, mens stedet du angir, påvirker hvilke videoer som dukker opp i anbefalinger og under På vei opp.*

Det tilbys språk- og innholdsinnstillinger for alle land og språk der YouTube er lansert, og vi jobber kontinuerlig med å gjøre produktet tilgjengelig for flere brukere. Hvis du ikke finner språket eller landet ditt, velger du det alternativet som passer best ut fra behovene og interessene dine.

Hvis YouTube ikke finner landet ditt, er standardinnstillingen USA.

*Merk: I India endrer språkinnstillingene videoene som vises på startsiden og under På vei opp.

Du finner forskjellige valg for språk og sted under kontoikonet .

1. Gå til kontoikonet ditt .

2. Klikk på Språk eller Sted.

3. På rullegardinmenyen velger du språket eller stedet du vil bruke.

Språkinnstillingene for YouTube gjelder for hele nettstedet, men videoene forblir på originalspråket. Språkinnstillingene lagres i nettleseren, så du må stille dem inn på nytt hvis du tømmer bufferen og sletter informasjonskapslene.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Endre språk for e-postvarsler

E-postene du mottar fra YouTube, leveres på standardspråket for landet ditt. Hvis du har endret språkinnstillingen på YouTube, kan du endre e-postinnstillingene slik at de samsvarer:

1. Gå til e-postinnstillingene dine.

2. Bla ned til «Språkinnstilling» for å oppdatere språket i e-postvarslene.