Endre språk- eller stedsinnstillinger

Du kan velge foretrukket språk og sted på YouTube på datamaskinen, i YouTube-appen eller i mobilnettleseren.

Språkinnstillingene påvirker videometadata som kanalnavn og videotittel når dette er tilgjengelig, og språk for talesøk. Stedet du velger, påvirker hvilke videoer som vises under

• Anbefalinger
  • På vei opp
  • Nyheter

YouTube har språk- og innholdsinnstillinger for alle land, regioner og språk YouTube er lansert for. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre produktet tilgjengelig for flere brukere. Hvis du ikke finner språket ditt, landet ditt eller regionen din, velger du det alternativet som passer best ut fra behovene og interessene dine.

Hvis YouTube ikke finner landet ditt eller regionen din, angis USA som standardsted.

Endre språk på nettet eller i YouTube-appen

Følg veiledningen for YouTube-appen eller -mobilnettstedet nedenfor.

YouTube-appen

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Generelt.
  4. Trykk på Sted eller Språk i appen.
  5. Trykk på språket eller stedet du vil bruke.

Mobilnettstedet

Som standard følger YouTube-mobilnettstedet språkinnstillingen på enheten din. Du kan endre innstillingene for språk og sted på mobilnettstedet.

1. Gå til kontoen din .
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Konto .
  4. Trykk på Språk for å velge et annet språk.
  5. Trykk på Sted for å velge et annet sted.

YouTube på TV

1. Klikk på Innstillinger i YouTube på TV-appen.
  2. Rull til «Språk og sted»-delen.
  3. Velg Språk.
  4. Klikk på Rediger .
  5. Rull til ønsket språk.
  6. Klikk på Bekreft endringen.

How to change the language and country settings on YouTube from your mobile device

Endre språk for e-postvarsler

E-postene du mottar fra YouTube, leveres på standardspråket for landet ditt. Hvis du har endret språkinnstillingen på YouTube, kan du endre e-postinnstillingene slik at de samsvarer:

1. Gå til e-postinnstillingene dine.
  2. Rull til «Språk» for å oppdatere språket i e-postvarslene.

Endre språk eller sted på smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller

YouTube-appen på smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller følger som standard språk- og stedsinnstillingene på enheten. Du kan endre disse innstillingene for YouTube når som helst. Slik gjør du det:

• Åpne YouTube-appen på enheten.
  • Velg Innstillinger
  • Velg Språk for å velge et annet språk.
  • Velg Sted for å velge et annet sted.

Endre språk for søketastaturet

Du kan også endre språkinnstillingen for søketastaturet:

1. Åpne YouTube-appen på smart-TV-en, strømmeenheten eller spillkonsollen.
  2. Velg Søk, og velg et språk.

Søketastaturet støtter følgende språk:

• arabisk
  • koreansk
  • kinesisk – forenklet
  • norsk
  • kinesisk – tradisjonell (Hongkong)
  • polsk
  • kinesisk – tradisjonell (Taiwan)
  • portugisisk
  • dansk
  • portugisisk (Brasil)
  • nederlandsk
  • russisk
  • engelsk
  • spansk
  • fransk
  • spansk (Mexico)
  • fransk (Canada)
  • spansk (USA)
  • tysk
  • svensk
  • gresk
  • thai
  • hebraisk
  • tyrkisk
  • ungarsk
  • ukrainsk
  • italiensk
  • vietnamesisk
  • japansk

Merk: Hvis appspråket ditt ikke støttes, er søketastaturet som standard satt til engelsk.