Endre språk- eller stedsinnstillinger

Du kan velge foretrukket språk og sted på YouTube via datamaskin eller nett på mobil. Du kan velge sted når du bruker YouTube-mobilappen. Språkinnstillingene endrer teksten du ser når du spiller av videoer. Stedet du angir, påvirker hvilke videoer som dukker opp i anbefalingene dine og under På vei opp.*

Det tilbys språk- og innholdsinnstillinger for alle land og språk YouTube er lansert for. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre produktet tilgjengelig for flere brukere. Hvis du ikke finner språket eller landet ditt, velger du det alternativet som passer best ut fra behovene og interessene dine.

Hvis YouTube ikke finner landet ditt eller regionen din, angis USA som standardsted.

*Merk: I India påvirker språkinnstillingene hvilke videoer som vises på startsiden og under På vei opp.

Du finner forskjellige valg for språk og sted under kontoikonet .

1. Gå til kontoikonet ditt .

2. Klikk på Språk eller Sted.

3. På rullegardinmenyen velger du språket eller stedet du vil bruke.

Språkinnstillingene for YouTube gjelder for hele nettstedet, men videoene forblir på originalspråket. Språkinnstillingene lagres i nettleseren, så du må stille dem inn på nytt hvis du tømmer bufferen og sletter informasjonskapslene.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Endre språk for e-postvarsler

E-postene du mottar fra YouTube, leveres på standardspråket for landet ditt. Hvis du har endret språkinnstillingen på YouTube, kan du endre e-postinnstillingene slik at de samsvarer:

1. Gå til e-postinnstillingene dine.

2. Bla ned til «Språkinnstilling» for å oppdatere språket i e-postvarslene.