Kieli- ja sijaintiasetusten vaihtaminen

Voit valita YouTubessa käytettävän kielen ja sijainnin tietokoneella tai mobiiliverkossa. Voit valita sijainnin YouTube-mobiilisovelluksen kautta. Kieliasetus vaikuttaa videoissa näytettäviin teksteihin. Sijaintiasetus vaikuttaa videosuosituksiin ja trendaavien videoiden valintaan.*

YouTubella on omat kieli- ja sisältöasetukset kaikille tukemilleen maille ja kielille. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotteidemme saatavuutta. Jos et voi valita omaa kieltäsi tai maatasi, valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Jos YouTube ei havaitse maatasi tai aluettasi, oletusasetus on Yhdysvallat.

*Huom. Intiassa kieliasetukset vaikuttavat etusivulla ja Trendaavat-osiossa näytettäviin videoihin.

Kieli- ja sijaintiasetuksia voi vaihtaa tilikuvakkeen  kautta.

1. Klikkaa tilikuvaketta .

2. Valitse Kieli tai Sijainti.

3. Valitse avattavasta valikosta kieli tai sijainti, jota haluat käyttää.

YouTuben kieliasetus koskee koko sivustoa, mutta videot esitetään niiden alkuperäiskielellä. Kieliasetukset tallennetaan selaimeen, joten asetukset on määritettävä uudelleen, jos tyhjennät välimuistin ja poistat evästeet.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Sähköposti-ilmoituksien kielen vaihtaminen

YouTube lähettää sähköpostiviestit maasi oletuskielellä. Jos olet vaihtanut kieliasetuksia, voit vaihtaa sähköpostiasetukset niitä vastaaviksi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiasetukset.

2. Siirry sivun alareunaan kohtaan Kieliasetus ja vaihda sähköposti-ilmoitusten kieli.