Kieli- ja sijaintiasetusten vaihtaminen

Voit valita YouTubessa käytettävän kielen ja sijainnin tietokoneella tai mobiiliverkossa. Voit valita sijainnin YouTube-mobiilisovelluksen kautta. Kieliasetus vaikuttaa videoissa näytettäviin teksteihin. Sijaintiasetus vaikuttaa videosuosituksiin ja trendaavien videoiden valintaan.*

YouTubella on omat kieli- ja sisältöasetukset kaikille tukemilleen alueille ja kielille. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotteidemme saatavuutta. Jos et voi valita omaa kieltäsi tai aluettasi, valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Jos YouTube ei löydä aluettasi, oletusmaaksi valitaan Yhdysvallat.

*Huom. Intiassa kieliasetukset vaikuttavat etusivulla ja Trendaavat-osiossa näytettäviin videoihin.

1. Klikkaa profiilikuvaasi .
  2. Valitse Kieli tai Sijainti.
  3. Klikkaa kieltä tai aluetta, jonka haluat valita.

YouTuben kieliasetus koskee koko sivustoa, mutta videot esitetään niiden alkuperäiskielellä. Kieliasetus tallennetaan selaimeen. Jos myöhemmin tyhjennät selaimen välimuistin ja evästeet, kieliasetukset on valittava uudelleen.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Sähköposti-ilmoitusten kielen vaihtaminen

YouTube lähettää sähköpostiviestit alueesi oletuskielellä. Jos olet vaihtanut kieliasetuksia, voit vaihtaa sähköpostiasetukset niitä vastaaviksi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiasetukset.
  2. Siirry sivun alareunaan kohtaan Kieliasetus ja vaihda sähköposti-ilmoitusten kieli.