Kieli- ja sijaintiasetusten vaihtaminen

Voit valita YouTubessa käytettävän kielen ja sijainnin tietokoneella tai mobiiliverkossa. Voit valita sijainnin YouTube-mobiilisovelluksen kautta. Kieliasetus vaikuttaa videoissa näkyviin teksteihin.* Sijaintiasetus vaikuttaa seuraavien kategorioiden videoihin:

• Suositukset
  • Nousussa
  • Uutiset

YouTubella on omat kieli- ja sisältöasetukset kaikille tukemilleen alueille ja kielille. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotteidemme saatavuutta. Jos et voi valita omaa kieltäsi tai aluettasi, valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Jos YouTube ei havaitse aluettasi, oletussijainti on Yhdysvallat.

* Huom. Intiassa kieliasetukset vaikuttavat etusivulla ja Nousussa-osiossa näkyviin videoihin.

YouTube älytelevisioissa ja pelikonsoleissa

Älytelevisioiden ja pelikonsolien YouTube-sovellus käyttää oletuksena laitteen kieli- ja sijaintiasetuksia. Voit muuttaa näitä YouTube-asetuksia milloin tahansa:
Avaa älytelevision tai pelikonsolin YouTube-sovellus.
  1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Kieli vaihtaaksesi kieltä.
  3. Valitse Sijainti vaihtaaksesi sijaintia.

Näppäimistön hakukielen muuttaminen

Voit myös muuttaa hakunäppäimistön hakukieltä:

1. Avaa YouTube-sovellus älytelevisiossa tai pelikonsolissa.
  2. Valitse Haku Valitse kieli.

Hakunäppäimistö tukee seuraavia kieliä:

• arabia
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • kiina (perinteinen, Hongkong)
  • kiina (perinteinen, Taiwan)
  • tanska
  • hollanti
  • englanti
  • ranska
  • ranska (Kanada)
  • saksa
  • kreikka
  • heprea
  • unkari
  • italia
  • japani
  • korea
  • norja
  • puola
  • portugali
  • portugali (Brasilia)
  • venäjä
  • espanja
  • espanja (Meksiko)
  • espanja (Yhdysvallat)
  • ruotsi
  • thai
  • turkki
  • ukraina
  • vietnam
Huom. Jos sovelluksesi kieltä ei tueta, hakunäppäimistön oletuskieli on englanti.
  1. Klikkaa profiilikuvaasi .
  2. Valitse Kieli tai Sijainti.
  3. Klikkaa kieltä tai aluetta, jonka haluat valita.

YouTuben kieliasetus koskee koko sivustoa, mutta videot esitetään niiden alkuperäiskielellä. Kieliasetus tallennetaan selaimeen. Jos myöhemmin tyhjennät selaimen välimuistin ja evästeet, kieliasetukset on valittava uudelleen.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Sähköposti-ilmoitusten kielen vaihtaminen

YouTube lähettää sähköpostiviestit alueesi oletuskielellä. Jos olet vaihtanut kieliasetuksia, voit vaihtaa sähköpostiasetukset niitä vastaaviksi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiasetukset.
  2. Siirry sivun alareunaan kohtaan Kieliasetus ja vaihda sähköposti-ilmoitusten kieli.