Kieli- ja sijaintiasetusten vaihtaminen

YouTuben tietokonesivuston ja mobiilisivuston asetuksissa voi valita kielen ja sijainnin. YouTube-mobiilisovelluksessa voi valita vain sijainnin. Kieliasetus vaikuttaa näytettäviin teksteihin, kun taas sijaintiasetus vaikuttaa videosuosituksiin ja trendaavien videoiden valintaan.*

YouTubella on omat kieli- ja sisältöasetukset kaikille tukemilleen maille ja kielille. YouTube pyrkii myös jatkuvasti laajentamaan palveluitaan entistä suuremmalle yleisölle. Jos et voi valita omaa kieltäsi tai maatasi, valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Jos YouTube ei tunnista maatasi, oletusasetus on Yhdysvallat.

*Huom! Intiassa kieliasetukset vaikuttavat Koti- ja Trendaavat-osioissa näytettäviin videoihin.

Kieli- ja sijaintiasetuksia voi vaihtaa tilikuvakkeen  kautta.

1. Klikkaa tilikuvaketta .

2. Valitse Kieli tai Sijainti.

3. Valitse avattavasta valikosta kieli tai sijainti, jota haluat käyttää.

YouTuben kieliasetus koskee koko sivustoa, mutta videot esitetään niiden alkuperäiskielellä. Kieliasetukset tallennetaan selaimeen, joten asetukset on määritettävä uudelleen, jos tyhjennät välimuistin ja poistat evästeet.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Sähköposti-ilmoituksien kielen vaihtaminen

YouTube lähettää sähköpostiviestit maasi oletuskielellä. Jos olet vaihtanut kieliasetuksia, voit vaihtaa sähköpostiasetukset niitä vastaaviksi seuraavasti:

1. Avaa sähköpostiasetukset.

2. Siirry sivun alareunaan kohtaan Kieliasetus ja vaihda sähköposti-ilmoitusten kieli.