Skift sprog- eller placeringsindstillinger

Du kan vælge dit foretrukne sprog og din foretrukne lokation på YouTube på din computer eller på mobilweb. Når du bruger YouTube-mobilappen, kan du vælge din lokation. Sprogindstillingerne ændrer den tekst, der vises under videoafspilning.* Den valgte lokation påvirker de videoer, der vises for:

• Anbefalinger
  • Populært
  • Nyheder

YouTube har sprog- og indholdspræferencer for alle lande/regioner og sprog, hvor YouTube er tilgængeligt. Vi udvider konstant produktets evne til at nå ud til flere brugere. Hvis du ikke kan finde dit sprog eller dit land/din region, skal du vælge den mulighed, der passer bedst til dine behov og interesser.

Hvis YouTube ikke kan finde dit land/din region, er standardlokationen USA.

*Bemærk! I Indien afgør sprogindstillingerne, hvilke videoer der vises på Start og under Hot lige nu.

YouTube på smart-tv og spillekonsoller

Som standard følger YouTube-appen på smart-tv og spillekonsoller sprog- og lokationsindstillingerne på din enhed. Du kan til enhver tid ændre disse indstillinger for YouTube:
Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din spillekonsol.
  1. Vælg Indstillinger
  2. Tryk på Sprog for at vælge et andet sprog.
  3. Tryk på Lokation for at vælge en anden lokation.

Skift søgesprog for dit tastatur

Du kan også ændre det indstillede søgesprog for søgetastaturet:

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din spillekonsol.
  2. Vælg Søg Vælg et sprog.

Søgetastaturet understøtter følgende sprog:

• Arabisk
  • Kinesisk – forenklet
  • Kinesisk – traditionelt (Hongkong)
  • Kinesisk – traditionelt (Taiwan)
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Fransk
  • Fransk (Canada)
  • Tysk
  • Græsk
  • Hebræisk
  • Ungarsk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Russisk
  • Spansk
  • Spansk (Mexico)
  • Spansk (USA)
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Vietnamesisk
Bemærk! Hvis dit appsprog ikke understøttes, anvendes søgetastaturet som standard på engelsk.
  1. Klik på dit profilbillede "".
  2. Klik på Sprog eller Sted.
  3. Klik på det sprog eller den placering, du vil bruge.

YouTubes sprogindstillinger gælder for hele websitet, men videoer forbliver på deres originalsprog. Sprogindstillingerne gemmes i browseren. Hvis du rydder din cache og dine cookies, skal du nulstille dine sprogindstillinger igen.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Skift sprog for mailnotifikationer

Dine mails fra YouTube leveres på standardsproget for dit geografiske område. Hvis du har ændret sprogindstillinger for YouTube, kan du ændre dine mailindstillinger, så de stemmer overens med denne ændring:

1. Gå til dine mailindstillinger.
  2. Rul til "Sprogindstilling" for at opdatere sproget for dine mailnotifikationer.