Skift sprog- eller placeringsindstillinger

Du har mulighed for at vælge dit sprog og din placering på YouTube på din computer og mobilweb og mulighed for at vælge din placering på YouTube-mobilappen. Sprogindstillinger ændrer teksten, der vises, mens placeringen påvirker de typer af videoer, der anbefales og vises som hot lige nu.*

YouTube har sprog- og indholdspræferencer for alle lande og sprog, hvor YouTube er lanceret, og YouTube udvider konstant produktets evne til at nå ud til flere brugere. Hvis du ikke kan finde dit sprog eller dit land, skal du vælge den mulighed, der passer bedst til dine behov og interesser.

Hvis YouTube ikke kan finde dit land, er standardplaceringen USA.

* Bemærk, at i Indien ændrer sprogindstillingerne de videoer, der vises på Startside og Hot lige nu.

Du kan få adgang til forskellige indstillinger for sprog og sted via dit kontoikon .

1. Gå til dit kontoikon .

2. Klik på Sprog eller Sted.

3. I rullemenuen skal du vælge det sprog eller det sted, du vil bruge.

YouTubes sprogindstillinger gælder for hele websitet, men videoer forbliver på deres originalsprog. Sprogindstillingerne gemmes i browseren, så du skal gendanne dem, hvis du rydder din cache og dine cookies.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Skift sprog for mailunderretninger

Dine mails fra YouTube leveres på standardsproget for dit land. Hvis du har ændret sprogindstillinger for YouTube, kan du ændre dine mailindstillinger, så de stemmer overens med denne ændring:

1. Gå til dine mailindstillinger.

2. Rul ned til "Sprogindstilling" for at opdatere sproget for dine mailnotifikationer.