Skift sprog- eller lokationsindstillinger

Du kan vælge dit foretrukne sprog og din foretrukne lokation på YouTube på din computer, i YouTube-appen eller i din mobilbrowser.

Sprogindstillingerne ændrer videometadata, f.eks. kanalnavn og videotitel, når de er tilgængelige, samt sprog til stemmesøgning. Den valgte lokation påvirker de videoer, der vises for:

• Anbefalinger
  • Populært
  • Nyheder

YouTube har sprog- og indholdspræferencer for alle lande, regioner og sprog, som YouTube er tilgængeligt på. Vi udvider konstant produktets evne til at nå ud til flere brugere. Hvis du ikke kan finde dit sprog, dit land eller din region, skal du vælge den mulighed, der passer bedst til dine behov og interesser.

Hvis YouTube ikke kan finde dit land eller din region, er standardplaceringen USA.

Skift dit sprog på nettet eller i YouTube-appen

Følg nedenstående vejledning i YouTube-appen eller på mobilwebsitet.

YouTube-appen

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Generelt.
  4. Tryk på Lokation eller Appsprog.
  5. Tryk på det sprog eller den lokation, du vil bruge.

Mobilweb

Som standard følger YouTube-mobilwebsitet din enheds sprogindstilling. Du kan ændre indstillinger for sprog og lokation på mobilwebsitet.

1. Gå til din konto .
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Konto .
  4. Tryk på Sprog for at vælge et andet sprog.
  5. Tryk på Lokation for at vælge en anden lokation.

YouTube på tv

1. Klik på Indstillinger i YouTube på tv-appen.
  2. Rul til sektionen "Sprog og lokation".
  3. Vælg Sprog.
  4. Klik på Rediger .
  5. Rul til det ønskede sprog.
  6. Klik på Bekræft ændring.

How to change the language and country settings on YouTube from your mobile device

Skift sprog for mailnotifikationer

Dine mails fra YouTube leveres på standardsproget for dit land. Hvis du har ændret sprogindstillinger for YouTube, kan du ændre dine mailindstillinger, så de stemmer overens med denne ændring:

1. Gå til dine mailindstillinger.
  2. Rul til "Sprog" for at opdatere sproget for dine mailnotifikationer.

Skift sprog eller lokation på smartfjernsyn, streamingenheder og spillekonsoller

Som standard følger YouTube-appen på smart-tv, streamingenheder og spillekonsoller sprog- og lokationsindstillingerne på din enhed. Du kan til enhver tid ændre disse indstillinger for YouTube. Sådan ændrer du disse indstillinger:

• Åbn YouTube-appen på din enhed.
  • Vælg Indstillinger
  • Tryk på Sprog for at vælge et andet sprog.
  • Tryk på Lokation for at vælge en anden lokation.

Skift søgesprog for dit tastatur

Du kan også ændre det indstillede søgesprog for søgetastaturet:

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol.
  2. Vælg Søg, og dernæst Vælg et sprog.

Søgetastaturet understøtter følgende sprog:

• Arabisk
  • Koreansk
  • Kinesisk – forenklet
  • Norsk
  • Kinesisk – traditionelt (Hongkong)
  • Polsk
  • Kinesisk – traditionelt (Taiwan)
  • Portugisisk
  • Dansk
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Nederlandsk
  • Russisk
  • Engelsk
  • Spansk
  • Fransk
  • Spansk (Mexico)
  • Fransk (Canada)
  • Spansk (USA)
  • Tysk
  • Svensk
  • Græsk
  • Thai
  • Hebræisk
  • Tyrkisk
  • Ungarsk
  • Ukrainsk
  • Italiensk
  • Vietnamesisk
  • Japansk

Bemærk! Hvis dit appsprog ikke understøttes, anvendes søgetastaturet som standard på engelsk.