Canviar la configuració d'idioma o d'ubicació

Pots seleccionar l'idioma i la ubicació que prefereixis a YouTube mitjançant l'ordinador, l'aplicació YouTube o el navegador mòbil.

La configuració d'idioma canvia les metadades dels vídeos, com ara el nom del canal i el títol del vídeo (si estan disponibles), i l'idioma de la cerca per veu. La ubicació que tries afecta els vídeos que es mostren a:

• Recomanacions
  • Tendències
  • Notícies

YouTube ofereix preferències d'idioma i de contingut per a tots els països, regions i idiomes en què està disponible. A més, ampliem constantment els nostres serveis per poder arribar a més usuaris. Si no trobes el teu idioma, país o regió, selecciona l'opció més adequada segons els teus interessos i les teves necessitats.

Si YouTube no troba el teu país o regió, la ubicació predeterminada és els Estats Units.

Canviar l'idioma al web o l'aplicació YouTube

1. Fes clic a la teva foto de perfil .
  2. Fes clic a Idioma o Ubicació.
  3. Fes clic a l'idioma o a la ubicació que vulguis utilitzar.

La configuració de l'idioma de YouTube s'aplica a tot el lloc web, però els vídeos es continuen mostrant en l'idioma original. La configuració de l'idioma es desa al navegador. Si mai esborres la memòria cau i les galetes, hauràs de tornar a definir la configuració d'idioma.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Canviar l'idioma de les notificacions per correu electrònic

Els correus electrònics que rebis de YouTube s'enviaran en l'idioma predeterminat del teu país. Si has canviat la configuració de l'idioma de YouTube, pots canviar la del correu electrònic perquè coincideixi:

1. Ves a la configuració del correu electrònic.
  2. Desplaça't fins a "Idioma" per actualitzar l'idioma de les notificacions per correu electrònic.

Canviar l'idioma o la ubicació en televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles

De manera predeterminada, l'aplicació YouTube en televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles seguirà la configuració d'idioma i d'ubicació del dispositiu. Pots canviar aquestes opcions de configuració de YouTube en qualsevol moment. Per canviar aquestes opcions de configuració:

• Obre l'aplicació YouTube al dispositiu.
  • Selecciona Configuració
  • Selecciona Idioma per triar un altre idioma.
  • Selecciona Ubicació per triar una altra ubicació.

Canviar l'idioma de cerca del teclat

També pots canviar la configuració d'idioma de cerca del teclat de cerca:

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent, al dispositiu de reproducció en continu o a la videoconsola.
  2. Selecciona Cerca i, a continuació, Tria un idioma.

El teclat de cerca admet els idiomes següents:

• Àrab
  • Coreà
  • Xinès simplificat
  • Noruec
  • Xinès tradicional (Hong Kong)
  • Polonès
  • Xinès tradicional (Taiwan)
  • Portuguès
  • Danès
  • Portuguès (Brasil)
  • Neerlandès
  • Rus
  • Anglès
  • Espanyol
  • Francès
  • Espanyol (Mèxic)
  • Francès (Canadà)
  • Espanyol (EUA)
  • Alemany
  • Suec
  • Grec
  • Tai
  • Hebreu
  • Turc
  • Hongarès
  • Ucraïnès
  • Italià
  • Vietnamita
  • Japonès

Nota: si l'idioma de l'aplicació no s'admet, el teclat de cerca estarà en anglès de manera predeterminada.