Canviar la configuració d'idioma o d'ubicació

Pots seleccionar l'idioma i la ubicació de YouTube des de l'ordinador i des del web per a mòbils. Des de l'aplicació mòbil de YouTube pots seleccionar la ubicació. La configuració d'idioma canvia el text que s'hi mostra, mentre que la ubicació influeix en els tipus de vídeos que es recomanen i que són tendència.*

YouTube ofereix preferències d'idioma i de contingut per a tots els països i idiomes en què està disponible. A més, amplia constantment els seus serveis per poder arribar a més usuaris. Si no trobes el teu país o el teu idioma, selecciona l'opció més adequada segons els teus interessos i les teves necessitats.

Si YouTube no troba el teu país, la ubicació predeterminada és els Estats Units.

* Tingues en compte que a l'Índia els vídeos que es mostren a Inici i Tendències canvien en funció de la configuració d'idioma.

Pots accedir a diverses opcions d'idioma i ubicació des de la icona del teu compte .

1. Ves a la icona del teu compte .

2. Fes clic a Idioma o Ubicació.

3. Al menú desplegable, selecciona l'idioma o la ubicació que vols utilitzar.

La configuració de l'idioma de YouTube s'aplica a tot el lloc web, però els vídeos es continuen mostrant en l'idioma original. La configuració de l'idioma es desa al navegador, així que l'hauràs de restablir si esborres la memòria cau o les galetes.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Canviar l'idioma de les notificacions per correu electrònic

Els correus electrònics que rebis de YouTube s'enviaran en l'idioma predeterminat del teu país. Si has canviat la configuració de l'idioma de YouTube, pots canviar la del correu electrònic perquè coincideixi:

1. Ves a la configuració del correu electrònic.

2. Desplaça't fins a "Idioma preferit" per actualitzar l'idioma de les notificacions per correu electrònic.