Canviar la configuració d'idioma o d'ubicació

Pots seleccionar l'idioma i la ubicació que prefereixis a YouTube des de l'ordinador o el web per a mòbils. Quan fas servir l'aplicació YouTube per a mòbils, pots seleccionar la ubicació. La configuració d'idioma canvia el text que es mostra durant els vídeos. La ubicació que tries afecta els tipus de vídeos que es recomanen i les tendències.*

YouTube ofereix preferències d'idioma i de contingut per a tots els països, les regions i els idiomes en què està disponible. A més, ampliem constantment els nostres serveis per poder arribar a més usuaris. Si no trobes la teva àrea geogràfica o el teu idioma, selecciona l'opció més adequada segons els teus interessos i les teves necessitats.

Si YouTube no troba la teva àrea geogràfica, la ubicació predeterminada és els Estats Units.

* Tingues en compte que a l'Índia els vídeos que es mostren a Inici i Tendències canvien en funció de la configuració d'idioma.

1. Fes clic a la teva foto de perfil .
  2. Fes clic a Idioma o Ubicació.
  3. Fes clic a l'idioma o a la ubicació que vulguis utilitzar.

La configuració de l'idioma de YouTube s'aplica a tot el lloc web, però els vídeos es continuen mostrant en l'idioma original. La configuració de l'idioma es desa al navegador. Si mai esborres la memòria cau i les galetes, hauràs de tornar a definir la configuració d'idioma.

How to change the language and location on YouTube from your computer

Canviar l'idioma de les notificacions per correu electrònic

Els correus electrònics que rebis de YouTube s'enviaran en l'idioma predeterminat de la teva àrea geogràfica. Si has canviat la configuració de l'idioma de YouTube, pots canviar la del correu electrònic perquè coincideixi:

1. Ves a la configuració del correu electrònic.
  2. Desplaça't fins a "Idioma preferit" per actualitzar l'idioma de les notificacions per correu electrònic.