Verander taal- of ligginginstellings

Jy kan met gebruik van jou rekenaar, die YouTube-app of jou mobiele blaaier jou voorkeurtaal en -ligging op YouTube kies.

Taalinstellings verander video’s se metadata, soos die kanaalnaam en videotitel, wanneer dit beskikbaar is, en stemsoektogtaal. Die ligging wat jy kies beïnvloed die video’s wat verskyn vir:

• Aanbevelings
  • Neigings
  • Nuus

YouTube verskaf taal- en inhoudvoorkeure vir alle lande, streke en tale waar YouTube beskikbaar is. Ons brei die produk se vermoë om meer gebruikers te bereik voortdurend uit. Kies die opsie wat die beste by jou behoeftes en belangstellings pas as jy nie jou taal, land of streek kan kry nie.

As YouTube nie jou land of streek kan kry nie, is die Verenigde State die verstekligging.

Verander jou taal op die web of YouTube-app

Volg die instruksies hieronder vir die YouTube-app of mobiele werf.

YouTube-app

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Instellings .
  3. Tik op Algemeen.
  4. Tik op Ligging of Apptaal.
  5. Tik op die taal of ligging wat jy wil gebruik.

Mobiele web

YouTube se mobiele werf volg by verstek die taalinstelling van jou toestel. Jy kan die taal- en ligginginstellings op die mobiele werf verander.

1. Gaan na jou Rekening .
  2. Tik op Instellings .
  3. Tik op Rekening .
  4. Tik op Taal om ’n ander taal te kies.
  5. Tik op Ligging om ’n ander ligging te kies.

YouTube op TV

1. Klik die Instellings  op die YouTube op TV-app.
  2. Rollees na die “Taal en ligging”-afdeling.
  3. Kies Taal.
  4. Klik Wysig .
  5. Rollees na die taal wat jy gekies het.
  6. Klik Bevestig verandering.

How to change the language and country settings on YouTube from your mobile device

Verander die taal vir e-poskennisgewings

Jou e-posse van YouTube af word in jou land se verstektaal gelewer. As jy jou YouTube-taalinstellings verander het, kan jy jou e-posinstellings verander om daarmee ooreen te stem:

1. Gaan na jou e-posinstellings.
  2. Rollees na “Taal” om jou e-poskennisgewingtaal op te dateer.

Verander jou taal of ligging op slim-TV’s, stroomtoestelle en speletjiekonsoles.

Op slim-TV’s, stroomtoestelle en speletjiekonsoles sal die YouTube-app by verstek jou toestel se taal- en ligginginstellings volg. Jy kan hierdie instellings enige tyd vir YouTube verander. Hoe om hierdie instellings te verander:

• Maak die YouTube-app op jou toestel oop.
  • Kies Instellings
  • Kies Taal om ’n ander taal te kies.
  • Kies Ligging om ’n ander ligging te kies.

Verander die soektaal vir jou sleutelbord

Jy kan ook die soektaalinstelling vir die soeksleutelbord verander:

1. Maak die YouTube-app op jou slim-TV, stroomtoestel of speletjiekonsole oop.
  2. Kies Soek, en dan Kies ’n taal.

Die soeksleutelbord steun die volgende tale:

• Arabies
  • Koreaans
  • Chinees vereenvoudig
  • Noors
  • Chinees tradisioneel (Hongkong)
  • Pools
  • Chinees tradisioneel (Taiwan)
  • Portugees
  • Deens
  • Portugees (Brasilë)
  • Nederlands
  • Russies
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
  • Spaans (Meksiko)
  • Frans (Kanada)
  • Spaans (VSA)
  • Duits
  • Sweeds
  • Grieks
  • Thai
  • Hebreeus
  • Turks
  • Hongaars
  • Oekraïens
  • Italiaans
  • Viëtnamees
  • Japannees

Let wel: As jou apptaal nie gesteun word nie, sal die sleutelbordtaal by verstek Engels wees.