Inaktivera annonser för enskilda videor

Vi har förenklat alternativen för de annonsformat som visas före eller efter din video för att öka intäkterna för kreatörerna. Vi har tagit bort enskilda annonsval för preroll-, postroll-, överhoppningsbara och inte överhoppningsbara annonser. När du aktiverar annonser för nya videor i långt format kommer vi att visa preroll-, postroll-, överhoppningsbara eller inte överhoppningsbara annonser när det är lämpligt. Denna ändring gör att vi rekommenderar att du aktiverar alla annonsformat, vilket är standard för alla. Dina val för midroll-annonser har inte ändrats. Vi behåller även dina annonsval för befintliga videor i långt format, såvida du inte ändrar inställningarna för intäktsgenerering.

Du kan inaktivera intäktsgenerering för videor som redan har laddats upp.

1. Öppna YouTube Studio.
  2. Välj Innehåll i menyn till vänster.
  3. Klicka på Intäktsgenerering bredvid den aktuella videon.
  4. Klicka på Av i rullgardinsmenyn för intäktsgenerering.
  5. Klicka på Spara.