Systemkrav

For å se YouTube-videoer må du sørge for at du har den nyeste versjonen av nettleseren og operativsystemet samt en god internettilkobling:

• den nyeste versjonen av Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari eller Opera
  • internettilkobling med en hastighet på minst 500 kbps

Krav for filmer og TV-programmer

Noe av Premium-innholdet på YouTube – som filmer, TV-programmer og direktesendinger – krever raskere internettilkobling og større prosessorkraft for å sikre optimale strømmehastigheter. Du trenger følgende:

• den nyeste versjonen av Google Chrome, Firefox, MS Edge eller Safari
  • operativsystem: Windows 7 eller nyere, Mac OS X 10.7 eller nyere eller Ubuntu 10 eller nyere
  • internettilkobling med en hastighet på minst 1 Mbps

Det kan hjelpe å lukke andre faner, nettlesere og programmer mens du strømmer innhold. Det kan også hjelpe å bruke en kablet internettilkobling i stedet for en trådløs en.

I tabellen nedenfor kan du se de omtrentlige hastighetene som anbefales for avspilling av de ulike videoformatene.

Videooppløsning

Anbefalt vedvarende hastighet
4K 20 Mbps
HD 1080p 5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

Vær obs på følgende:
  • Avspilling i HD er ikke tilgjengelig for strømming i nettlesere, med unntak av HD-strømming i Safari. Du kan også strømme i HD via en av de støttede enhetene på denne listen.
  • I enkelte tilfeller kan du få kjøpt eller leid HD/UHD-versjonen av en video på en enhet eller i en nettleser som ikke støtter HD/UHD-avspilling. Du kan fortsatt se videoen i lavere kvalitet på den aktuelle enheten, eller se den i HD/UHD på en annen kompatibel enhet.