Systemkrav

For å se YouTube-videoer må du sørge for at du har den nyeste versjonen av nettleseren og operativsystemet samt en god Internett-tilkobling:

• nyeste versjon av Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari eller Opera
  • Internett-tilkobling med en hastighet på minst 500 kbps

Krav for filmer, TV-programmer og direktesendinger

Noe Premium-innhold på YouTube – som filmer, TV-programmer og direktesendinger – krever en raskere Internett-tilkobling og større prosessorkraft for å sikre optimale strømmehastigheter. Her er det du trenger:

• nyeste versjon av Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari
  • operativsystem: Windows 7 eller nyere, Mac OS X 10.7 eller nyere eller Ubuntu 10 eller nyere
  • Internett-tilkobling med en hastighet på minst 1 Mbps

Det kan hjelpe å lukke andre faner, nettlesere og programmer mens du strømmer innhold. Det kan også hjelpe å bruke en kablet nettverkstilkobling i stedet for en trådløs.

I tabellen nedenfor kan du se de omtrentlige hastighetene som anbefales for avspilling av de ulike videoformatene.

Videooppløsning

Anbefalt vedvarende hastighet
4K 20 Mbps
HD 1080p    5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

Avspilling av betalt innhold på Linux støttes bare i Google Chrome.