Järjestelmävaatimukset

Jotta voit katsella YouTube-videoita, varmista, että selaimesi ja käyttöjärjestelmäsi ovat ajan tasalla ja että käytössäsi on hyvä internetyhteys:

• Google Chromen, Firefoxin, MS Edgen, Safarin tai Operan uusin versio
  • internetyhteys, nopeus vähintään 500 kb/s.

Elokuvia, TV-ohjelmia ja livetapahtumia koskevat vaatimukset

Elokuvia, TV-ohjelmia, livetapahtumia ja joitakin muita premium-sisältöjä varten tarvitaan nopeampi yhteys ja enemmän käsittelytehoa, jotta suoratoiston nopeus on riittävä. Tarvitset nämä:

• Google Chromen, Firefoxin, MS Edgen tai Safarin uusin versio
  • käyttöjärjestelmä: Windows 7+, Mac OS X 10.7+, tai Ubuntu 10+
  • internetyhteys, nopeus vähintään 1 Mb/s.

Suorituskyky paranee, kun suljet muut välilehdet, selaimet ja ohjelmat ennen sisällön suoratoistoa. Suosittelemme myös käyttämään langallista internetyhteyttä langattoman sijaan.

Alla olevassa taulukossa on esitetty likimääräiset suositellut nopeudet kunkin videomuodon toistamista varten.

Videoresoluutio

Suositeltu tasainen nopeus
4K 20 Mb/s
HD 1080p    5 Mb/s
HD 720p  2,5 Mb/s
SD 480p 1,1 Mb/s
SD 360p 0,7 Mb/s

Linux-järjestelmissä premium-sisällön toistoa tuetaan vain Google Chromella.