Systemkrav

Hvis du vil se YouTube-videoer skal du sørge for at have den mest opdaterede browser, det mest opdaterede operativsystem og en god internetforbindelse:

• Den nyeste version af Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari eller Opera
  • Internetforbindelse med mindst 500 kb/s

Krav til film og tv-serier

Noget Premium-indhold på YouTube – f.eks. film, tv-serier og live-events – kræver en hurtigere forbindelse og større processorkraft for at sikre optimale streaminghastigheder. Du skal bruge følgende:

• Den nyeste version af Google Chrome, Firefox, MS Edge eller Safari
  • Operativsystem: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ eller Ubuntu 10+
  • Internetforbindelse med mindst 1 Mb/s

Det kan hjælpe at lukke andre faner, browsere og programmer, mens du streamer dit indhold. Det kan også hjælpe at bruge kabel til din internetforbindelse i stedet for at bruge en trådløs netværksforbindelse.

I nedenstående tabel kan du se de omtrentlige hastigheder, der anbefales til afspilning af de enkelte videoformater.

Videoopløsning

Anbefalet vedvarende hastighed
4K 20 Mb/s
HD 1080p    5 Mb/s
HD 720p  2,5 Mb/s
SD 480p 1,1 Mb/s
SD 360p 0,7 Mb/s

Afspilning af Premium-indhold på Linux understøttes kun i Google Chrome