Systemkrav

For at se YouTube-videoer skal du sørge for at have den mest opdaterede browser, det mest opdaterede operativsystem og en god internetforbindelse:

• Seneste version af Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari eller Opera
  • Internetforbindelse med mindst 500 Kbps

Krav til film, tv-serier og livebegivenheder

Noget Premium-indhold på YouTube – f.eks. film, tv-serier og livebegivenheder – kræver en hurtigere forbindelse og større processorkraft for at sikre optimale streaminghastigheder. Det her skal du bruge:

• Seneste version af Google Chrome, Firefox, MS Edge eller Safari
  • Operativsystem: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ eller Ubuntu 10+
  • Internetforbindelse med mindst 1 Mbps

Det kan hjælpe at lukke andre faner, browsere og programmer, mens du streamer dit indhold. Det kan også hjælpe at bruge kabel til din internetforbindelse i stedet for at bruge en trådløs netværksforbindelse.

I nedenstående tabel kan du se de omtrentlige hastigheder, der anbefales til afspilning af de enkelte videoformater.

Videoopløsning

Anbefalet vedvarende hastighed
4K 20 Mbps
HD 1080p    5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbit/s

Afspilning af Premium-indhold på Linux understøttes kun i Google Chrome