Requisits del sistema

Per veure vídeos de YouTube, comprova que el navegador i el sistema operatiu del teu ordinador estiguin actualitzats i que tinguis una bona connexió a Internet:

• La darrera versió de Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari o Opera
  • Una connexió a Internet amb més de 500 Kbps

Requisits per a pel·lícules i programes de televisió

Hi ha vídeos de YouTube especials (com ara pel·lícules, programes de televisió i reproduccions en directe) que requereixen una connexió a Internet més ràpida i més capacitat de processament per garantir una velocitat de reproducció òptima. A continuació, t'indiquem què necessitaràs:

• La darrera versió de Google Chrome, Firefox, MS Edge o Safari
  • Un sistema operatiu: Windows 7, Mac OS X 10.7 o Ubuntu 10, o versions posteriors
  • Una connexió a Internet amb més d'1 Mbps

També ajuda tancar altres pestanyes, navegadors i programes mentre reprodueixes vídeos en continu, a més de fer servir una connexió a Internet per cable, en lloc d'una connexió a la xarxa sense fil.

La taula següent mostra les velocitats aproximades que es recomanen per reproduir cada format de vídeo.

Resolució de vídeo

Velocitat sostinguda recomanada
4K 20 Mbps
HD 1080p 5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

Aspectes que cal tenir en compte:
  • La reproducció en HD no està disponible per a la reproducció en continu en navegadors web, a excepció de Safari. També pots reproduir en HD mitjançant un dels dispositius admesos que figuren en aquest enllaç.
  • En alguns casos, pots comprar o llogar la versió en HD o UHD d'un vídeo en un dispositiu o navegador que no sigui compatible amb la reproducció en aquestes definicions. Pots veure el contingut en una qualitat inferior al dispositiu en qüestió o veure'l en HD o UHD des d'un altre dispositiu que sí que sigui compatible.