Requisits del sistema

Per veure vídeos de YouTube, comprova que el navegador i el sistema operatiu del teu ordinador estiguin actualitzats i que tinguis una bona connexió a Internet:

• la darrera versió de Google Chrome, Firefox, MS Edge, Safari o Opera
  • una connexió a Internet amb més de 500 Kbps

Requisits per a pel·lícules i programes de televisió

Hi ha contingut de YouTube prèmium (com ara pel·lícules, programes de televisió i esdeveniments en directe concrets) que requereix una connexió a Internet més ràpida i més capacitat de processament per garantir una velocitat de reproducció òptima. A continuació, t'indiquem què necessitaràs:

• la darrera versió de Google Chrome, Firefox, MS Edge o Safari
  • un sistema operatiu: Windows 7, Mac OS X 10.7 o Ubuntu 10, o versions posteriors de cadascun.
  • una connexió a Internet amb més d'1 Mbps

També ajuda tancar altres pestanyes, navegadors i programes mentre reprodueixes contingut, a més de fer servir una connexió a Internet per cable, en lloc d'una connexió a la xarxa sense fil.

La taula següent mostra les velocitats aproximades recomanades per reproduir cada format de vídeo.

Resolució de vídeo

Velocitat sostinguda recomanada
4K 20 Mbps
HD 1080p   5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

La reproducció de contingut prèmium a Linux només és compatible amb Google Chrome.