Requisits del sistema i dispositius compatibles amb YouTube

Per veure vídeos de YouTube, comprova que el navegador i el sistema operatiu del teu ordinador estiguin actualitzats i que tinguis una bona connexió a Internet:

• La versió més recent de Google Chrome, Firefox o Safari
  • Una connexió a Internet amb més de 500 Kbps

Requisits per a pel·lícules i programes de televisió

Alguns vídeos prèmium de YouTube (com ara pel·lícules, programes de televisió i reproduccions en directe) requereixen una connexió a Internet més ràpida i més capacitat de processament per garantir una velocitat de reproducció òptima. A continuació, t'indiquem què necessites:

• La versió més recent de Google Chrome, Firefox o Safari
  • Un sistema operatiu: Windows 7, Mac OS X 10.7 o Ubuntu 10, o versions posteriors
  • Una connexió a Internet amb més d'1 Mbps

També és útil tancar altres pestanyes, navegadors i programes mentre reprodueixes vídeos en continu, a més de fer servir una connexió a Internet per cable en lloc d'una connexió a la xarxa sense fil.

La taula següent mostra les velocitats aproximades que es recomanen per reproduir cada format de vídeo.

Resolució de vídeo

Velocitat sostinguda recomanada
UHD 4K 20 Mbps
HD 1080p 5 Mbps
HD 720p  2,5 Mbps
SD 480p 1,1 Mbps
SD 360p 0,7 Mbps

Notes:
  • La reproducció en HD no està disponible per a la reproducció en continu en navegadors, a excepció de Safari. També pots reproduir en HD mitjançant un dels dispositius admesos que figuren en aquest enllaç.
  • En alguns casos, pots comprar o llogar la versió en HD o UHD d'un vídeo en un dispositiu o navegador que no sigui compatible amb la reproducció en aquestes definicions. Pots veure el contingut en una qualitat inferior al dispositiu en qüestió o veure'l en HD o UHD des d'un altre dispositiu que sí que sigui compatible.

Dispositius compatibles amb els canals Primetime (només a Alemanya, a Austràlia, als Estats Units, a França i al Regne Unit)

Si ets client de Comcast Xfinity i no pots mirar l'NFL Sunday Ticket ni els canals YouTube Primetime a través del teu televisor actual, és possible que necessitis un dispositiu de substitució. Visita una botiga Xfinity o truca al servei d'assistència de Comcast per obtenir més informació.

Si ets a Alemanya, a Austràlia, als Estats Units, a França o al Regne Unit, pots mirar canals YouTube Primetime als dispositius següents:

Videoconsoles
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Pantalles intel·ligents
  • Nest Hub Max
  • Nest Hub
Telèfons intel·ligents i tauletes Telèfons i tauletes amb Android 6.0 Marshmallow o versions posteriors
iPhone i iPad amb iOS 12 o versions posteriors
Televisors intel·ligents Televisors intel·ligents Hisense (alguns models)
Televisors intel·ligents LG (només models posteriors al 2016)
Televisors Roku (tots els models)
Televisors intel·ligents Samsung (només models posteriors al 2017)
Televisors intel·ligents Sharp (alguns models)
Televisors intel·ligents Sony (alguns models)
Televisors Vizio SmartCast (alguns models)
Alguns televisors amb Android TV integrat i NVIDIA Shield
Alguns televisors intel·ligents Fire TV Edition
Dispositius de reproducció en continu Apple TV (4a gen. i 4K)
Chromecast amb Google TV
  • Fire TV Stick (3a gen.)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2a gen.)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1a gen.)
Alguns dispositius de televisió per cable (com ara Xfinity X1)

Pots mirar els canals YouTube Primetime, però no comprar-los, en qualsevol dels dispositius següents:

• Apple TV
  • Xbox
  • Alguns televisors Panasonic