Stelselvereistes en gesteunde toestelle vir YouTube

As jy YouTube-video’s wil kyk, moet jy seker maak dat jy die mees bygewerkte blaaier en bedryfstelsel en ’n goeie internetverbinding het:

• Nuutste weergawe van Google Chrome, Firefox of Safari
  • Internetverbinding met 500+ kbps

Vereistes vir flieks en TV-programme

Sommige premiumvideo’s op YouTube – soos flieks, TV-programme en regstreekse strome – vereis ’n vinniger verbinding en groter verwerkingkrag vir optimale stromingspoed. Jy het die volgende nodig:

• Nuutste weergawe van Google Chrome, Firefox of Safari
  • Bedryfstelsel: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ of Ubuntu 10+
  • Internetverbinding met 1+ Mbps

Dit kan help as jy ander oortjies, blaaiers en apps toemaak terwyl jy jou video stroom. Dit kan ook help om jou internetverbinding te bedraad, pleks van om ’n draadlose netwerkverbinding te gebruik.

Die tabel hier onder wys die benaderde spoed wat aanbeveel word om elke videoformaat te speel.

Videoresolusie

Aanbeveelde volgehoue spoed
4K-UHD 20 Mbps
HD 1080 p 5 Mbps
HD 720 p  2,5 Mbps
SD 480 p 1,1 Mbps
SD 360 p 0,7 Mbps

Notas:
  • Terugspeel in HD is nie beskikbaar wanneer daar in ’n blaaier gestroom word nie, afgesien van Safari slegs vir HD-stroming. Jy kan ook een van die gesteunde toestelle wat hier gelys word gebruik om in HD te stroom.
  • Soms kan jy die HD-/UHD-weergawe van ’n video koop of huur op ’n toestel of blaaier wat nie HD-/UHD-terugspeel ondersteun nie. Jy kan die titel steeds in laer gehalte op daardie toestel kyk, of jy kan die HD-/UHD-weergawe op ’n ander versoenbare toestel kyk.

Gesteunde toestelle vir Primetime-kanale (slegs VSA, Duitsland, Frankryk, Australië en VK)

As jy ’n Comcast Xfinity-klant is en nie NFL Sunday Ticket of YouTube Primetime-kanale deur jou huidige dekodeerder kan kyk nie, sal jy dit dalk moet vervang. Besoek ’n Xfinity-winkel of bel Comcast-steundienste om meer te wete te kom.

As jy in die Verenigde State, Duitsland, Frankryk, Australië of die Verenigde Koninkryk is, kan jy YouTube Primetime-kanale op die volgende toestelle kyk:

Speletjiekonsoles
  • Playstation 5
  • Playstation 4
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Slimskerms
  • Nest Hub Max
  • Nest Hub
Slimfone en tablette Fone en tablette wat Android 6.0 Marshmallow of nuwer gebruik
iPhones en iPads wat iOS 12 of nuwer gebruik
Slim-TV’s Hisense-slim-TV’s (sekere modelle)
LG-slim-TV’s (net modelle van 2016 af)
Roku-TV’s (alle modelle)
Samsung-slim-TV’s (net modelle van 2017 af)
Sharp-slim-TV’s (sekere modelle)
Sony-slim-TV’s (sekere modelle)
Vizio SmartCast-TV’s (sekere modelle)
Sekere TV’s met ingeboude Android TV en NVIDIA Shield
Sekere Fire TV Edition-slim-TV’s
Stroomtoestelle Apple TV (4e generasie en 4K)
Chromecast met Google TV
  • Fire TV Stick (3e generasie)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2e generasie)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1e generasie)
Sekere kabel-TV-toestelle (soos Xfinity X1)

Jy kan YouTube Primetime-kanale op enige van die volgende toestelle kyk, maar nie koop nie:

• Apple TV
  • Xbox
  • Sekere Panasonic-TV’s

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum