Waar kan ik een beveiligingsprobleem op de site melden?

Met een beveiligingsprobleem of -risico op de site bedoelen we onder andere hacks en misbruik van YouTube, maar NIET kwesties als intimidatie van gebruikers of andere schendingen van onze servicevoorwaarden.

Laat het ons hier weten als je denkt dat je een beveiligingsprobleem of -risico op de YouTube-site hebt gevonden. Vermeld in je bericht indien mogelijk de exacte URL van een voorbeeldpagina en een gedetailleerde omschrijving van het probleem. Gebruik een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken als we meer informatie nodig hebben.

Bezoek ons Veiligheidscentrum als je melding wilt maken van intimidatie van een gebruiker of een andere schending van onze servicevoorwaarden.