Een beveiligingsprobleem op de site melden

Met een beveiligingsprobleem of -risico op de site bedoelen we onder andere hacks en misbruik van YouTube. Intimidatie en andere schendingen van onze Servicevoorwaarden vallen hier niet onder.

Laat het ons hier weten als je denkt dat je een beveiligingsprobleem of -risico op de YouTube-site hebt gevonden. Vermeld in je bericht zo mogelijk de exacte URL van een voorbeeldpagina en een gedetailleerde omschrijving van het probleem. Gebruik een e-mailadres waarop we je kunnen bereiken als we meer informatie nodig hebben.

Als je intimidatie of andere schendingen van onze Gebruiksvoorwaarden wilt melden, ga je naar ons Veiligheidscentrum.